Perkhidmatan Rubber Stamp Ekspress

Index Rubber Stamp

Kawasan Sg. Buloh je ye. Lain kawasan kena datang sinilah ambil. Kaedah bayaran online sahaja. COD tengok budget dalam poket koi ada berapa. Sebab ramai yang call, tapi maaflah. Biasa saya ambil yang next day delivery je. 

  • Extra charges RM10 daripada harga asal.
  • Tulisan sahaja.
  • Waktu tempahan dari 9 pagi hingga pukul 11.30 pagi dan 2ptg sampai 2.30ptg sahaja. Sabtu tempahan jam 9pagi-10pagi sahaja.
  • Kaedah pembayaran secara online. COD tengok keadaan, biasanya saya ambil deposit dahululah (kedai mana2pun sama juga).

 

Sila lengkapkan maklumat tempahan rubber stamp anda

 

Verification

#rubberstampsamedaydelivery #unicrestdestudio #rubberstampsgbuloh#47000sgbuloh

Mengubahsuai Laman Sesawang (Resetup)

Kadangkala membina laman web pada kali pertama membuatkan kita tidak berpuas hati. Maka kami akan mengubahsuai mengikut kesesuaian dan permintaan pelanggan kami.

Konsultansi Laman Sesawang

Tidak semua kerja perlu dilakukan dengan tergopoh-gapah. Ada juga kerja perlu diserahkan kepada mereka yang biasa melakukannya. Unicrest Design Studio menyediakan konsultansi membina laman web dengan mengikut kehendak dan kesesuaian dengan kehendak pealnggan.

Membina Laman Sesawang (Website)

Perniagaan konvensional telah mengalami perubahan yang drastik dengan persaingan yang sengit berikutan arus media internet yang boleh mengurangkan sedikit keuntungan. Namun demikian ianya tidak semestinya merugikan anda sebagai peniaga tradisional.

Social Networks
Alamat Surat Menyurat:
Lot 128, Batu 13 1/2, Kampung Melayu,
47000 Sungai Buloh,
Selangor D.E. Malaysia
Tel. No.: +6 017-389 9917
E-Mail: admin@unicrestdestudio.com.my