Bagaimana Anda Boleh Dapat RM12K Dengan Dropship

3 BENDA ANDA KENA TAHU KALAU NAK BUAT 4 ANGKA DENGAN DROPSHIP

Sebenarnya, 4 angka tu masih lagi satu nilai yang sedikit sebab ramai je yang berjaya jana 5-6 angka dengan dropship. Apa yang bezakan angka-angka ni simple je. Ilmu. Lagi banyak ilmu yang anda ada dan dimanfaatkan (ada ilmu tapi tak apply, tak kemanajugak), lagi tinggi potensi pendapatan yang anda boleh jana dengan dropship.
Sebab tu sekarang ni anda boleh temukan terlalu banyak tips dan panduan samadasecara percuma mahupun berbayar yang berkongsikan kelebihan dropship dan carabagaimana menjana pendapatan semaksimum mungkin dengannya.
Tapi, bila anda tahu terlalu banyak perkara pun tak bagus jugak. Ia akan membawa anda kepada satu keadaan yang dikenali sebagai information overload.
Bahayanya keadaan ni adalah, anda tahu terlalu banyak perkara sampai anda tak tahunak mula dengan yang mana dulu. Pernah kan alami situasi ni?
Sebab tu saya nak berkongsi dengan anda 3 BENDA YANG ANDA KENA TAHUKALAU NAK BUAT 4 ANGKA DENGAN DROPSHIP ni. Senang. Cukup dengan 3 perkara ni dan anda dah boleh bermula!

1. DROPSHIP TU APA SEBENARNYA?
Dropship ni merupakan satu bentuk bisnes tanpa modal besar yang tak perlukan anda untuk menyimpan stok. Biasanya tugas anda hanyalah melakukan pemasaran (promote, promote dan promote).
Bila ada yang membeli daripada anda, anda akan melakukan pembayaran pada harga dropship dan berikan segala details pelanggan kepada pembekal. Kemudian, pembekal akan melakukan penghantaran kepada pembeli.
Contoh kira-kira untuk dropship:
Harga jual : RM 50
Harga dropship : RM30
Keuntungan anda : RM50 – RM30 = RM20

2. KELEBIHAN DROPSHIP

Dropship ni best sebab:
● Tak perlu simpan stok
● Tak perlu ada produk sendiri
● Tak perlu susah-susah pos barang
Kalau nak cerita, banyak lagi sebenarnya kelebihan dropship ni. Tapi, 3 kat atas tu adalah 3 kelebihan utama yang biasanya menyebabkan ramai orang memilih untuk buat dropship.

3. PEMILIHAN PANDUAN
Yang ketiga ni merupakan yang paling penting. Apa guna kalau anda tahu banyak ilmu berkaitan dropship tapi tak tahu macam mana nak guna kan? Bayangkan kalau anda ada satu panduan yang boleh guide anda tanpa arahan-arahan yang mengelirukan, straight to the point, dan memang terbukti berjaya menghasilkan
minimum 4 angka, anda akan rasa tak tahu nak buat apa lagi ke?
Confirm lepas ni anda dah boleh buat dropship dengan cara yang paling betul danboleh maksimumkan keuntungan anda semaksimum mungkin. Betul tak?
Dalam banyak-banyak panduan dropship, saya berani guarantee yang PANDUANRAJA DROPSHIP SHOPEE cover semua benda yang anda perlu tahu dan buat untukberjaya dengan dropship di Shopee.
Satu je nasihat daripada saya. Orang lain berjaya sebab mereka tak fikir banyak, beranidan cepat mengambil peluang. So, apa lagi? Boleh KLIK SINI 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *