5 pakar SEO terbaik dunia 2015

5 pakar SEO terbaik dunia 2015 Saya bukanlah pakar untuk memaklumkan kepada anda tentang sesuatu perkara. Kesemua maklumat adalah hasil pencarian dan kerja pihak-pihak tertentu yang menilai sesuatu perkara. Contohnya bab SEO ni. Ada yang lebih layak mengajar anda tentangnya. Orang kata kalau kita ni pakar dalam bidang ni bolehlah kelim riban-riban. Haha. Namun ramai […]

Kenapa DROPSHIP anda gagal buat duit?

KENAPA DROPSHIP ANDA GAGAL?   Rasanya ramai yang dah pernah dengar dan tahu apa itu dropship. Sekarang pun makin banyak tawaran untuk menjadi dropship bagi sesebuah produk. Lagi best, ada tawaran yang berani claim akan dapat sekian-sekian angka jualan dalam sekian-sekian masa.   Anda pun apa lagi, rasa excited nak cuba disebabkan oleh claim tersebut. […]

Bagaimana Anda Boleh Dapat RM12K Dengan Dropship

3 BENDA ANDA KENA TAHU KALAU NAK BUAT 4 ANGKA DENGAN DROPSHIP Sebenarnya, 4 angka tu masih lagi satu nilai yang sedikit sebab ramai je yang berjaya jana 5-6 angka dengan dropship. Apa yang bezakan angka-angka ni simple je. Ilmu. Lagi banyak ilmu yang anda ada dan dimanfaatkan (ada ilmu tapi tak apply, tak kemanajugak), […]