Pakej 3 Basic E-Commerce
RM2500
Percuma domain dot com (tambah harga ikut domain my)
50gb hosting bernilai RM300 (boleh pilih dengan harga berlainan)
Reponsive web design
Borang pertanyaan
Borang tempahan
Sistem e-commerce
20 produk pada permulaan tempahan
Tiada limit pages
Email percuma untuk 20 orang
Template sedia ada

E-Commerce Website

Pakej 2 Premium
RM1500
Percuma domain dot com (tambah harga ikut domain my)
20gb hosting bernilai RM170 (boleh pilih dengan harga berlainan)
Reponsive web design
Borang pertanyaan
Borang tempahan
Tiada limit pages
Email percuma untuk 15 orang
Template sedia ada

Premium Website

Pakej 1 Basic
RM850
Percuma domain dot com (tambah harga ikut domain my)
10gb hosting bernilai RM120 (boleh pilih dengan harga berlainan)
Reponsive web design
Borang pertanyaan
Borang tempahan
10 menu utama
Email percuma untuk 10 orang
Template sedia ada

Basic Website

Website

PERKHIDMATAN RUBBER STAMP EKSPRESS

ROLL UP BANNER

Apa yang kami lakukan

MEMBINA LAMAN SESAWANG (WEBSITE)

Kami telah memulakannya sejak 2010 lagi kepada lebih 30 buah laman sesawang yang terdiri daripada pengusaha operator teksi, butik pengantin, pemilik gerai makanan, pemilik rangkaian kecantikan dan sebagainya.

MEREKABENTUK CETAKAN OFFSET

Ianya salah satu bidang kami yang telah bermula seawal 2010 lagi. Kami mereka kad nama, helaian, sticker dan juga kad majlis perkahwinan sekalipun. Malah kami bukan sahaja merekabentuk tetapi menghantarnya untuk cetakan di kilang.

PERKHIDMATAN PENGURUSAN PEJABAT DAN ALATANNYA

Kami bermula seawal 2008 lagi dengan membekal komputer pejabat, kemudian kami beralih kepada perkhidmatan “rubber stamp”, mengubahsuai pejabat (rekabentuk) dan banyak lagi.

Mudahnya berurusan dengan kami.
Apa yang kami tawarkan kepada anda

Konsultansi Laman Sesawang

Tidak semua kerja perlu dilakukan dengan tergopoh-gapah. Ada juga kerja perlu diserahkan kepada mereka yang biasa melakukannya. Unicrest Design Studio menyediakan konsultansi membina laman web dengan mengikut kehendak dan kesesuaian dengan kehendak pealnggan.

Mengubahsuai Laman Sesawang (Resetup)

Kadangkala membina laman web pada kali pertama membuatkan kita tidak berpuas hati. Maka kami akan mengubahsuai mengikut kesesuaian dan permintaan pelanggan kami.

Membina Laman Sesawang (Website)

Perniagaan konvensional telah mengalami perubahan yang drastik dengan persaingan yang sengit berikutan arus media internet yang boleh mengurangkan sedikit keuntungan. Namun demikian ianya tidak semestinya merugikan anda sebagai peniaga tradisional.

Apa kata mereka?

Sebuah portal membeli-belah produk kecantikan.

Charms

Sebuah portal sebuah syarikat kawalan keselamatan.

Tafadhdal Security

Pengendali Hosting & Domain
Berurusan dengan kami

ZULFAKA ALI

Lulusan Eksekutif Diploma Perniagaan Internet dan Pemasaran Media Sosial daripada AEU bersama Dr. Irfan Khairi. Berpengalaman selama lebih 8 tahun dalam pembinaan laman web. Menghasilkan lebih 30 buah laman web.

Norela Zainal

Berkecimpung dalam dunia pembankan selama lebih 25 tahun di sebuah bank terkemuka di Kuala Lumpur. Pernah mengikuti kursus terjemahan bersama Institut Terjemahan Negara. Beliau juga pernah mengikuti beberapa seminar marketing online.

 

Unicrest Design Studio merupakan salah satu cabang perniagaan Unicrest Enterprise yang menyediakan perkhidmatan reka bentuk grafik dan laman web yang berkualiti dan berpatutan.

Tidak seperti syarikat lain, Unicrest Design Studio menawarkan harga yang terbaik, selaras dengan keperluan pelanggan. Laman web kami adalah lebih mesra pengguna dengan menghasilkan yang terbaik termasuk perkhidmatan selepas jualan.

Misi kami adalah memberikan yang terbaik dan membuatkan pesaing anda berasa  kagum dengan kewujudan anda di dunia online.

Mobile Friendly Website

Tahukah anda mulai bahawa mulai 21 April 2015, laman web anda perlu mesra "mobile" atau digelar sebagai 'responsive web design' untuk mendapatkan ranking yang tinggi di google.

Dan yang bagusnya anda boleh menguji sendiri adakah web anda mobile friendly yang semestinya ianya akan menyebut "Awesome! This page is mobile-friendly." sekiranya web anda sememangnya "mobile friendly".

Anda boleh menguji sendiri melalui link ini Ujian Mobile Friendly". Ikuti video demo mengenai responsive web design di bawah ini:-

Social Networks
Alamat Surat Menyurat:
Lot 128, Batu 13 1/2, Kampung Melayu,
47000 Sungai Buloh,
Selangor D.E. Malaysia
Tel. No.: +6 017-389 9917
E-Mail: admin@unicrestdestudio.com.my