Pengenalan

Pada awal 2016, syarikat elken melalui anak syarikatnya Elken Hongkong telah mem-perkenalkan satu konsep pemasaran online melalui bentuk "KickStarter" di mana kedai online, alat pemasaran, video, pendaftaran dan sebagainya dalam satu platform online.

 

Ianya dikenali sebagai iELKEN dan pada pertengahan 2016, segala urusannya telah diserahkan kepada ELKEN GLOBAL. Pada akhir Ogos jumlah keahliannya adalah berjumlah 35 ribu orang, hanya setelah 3 bulan dilancarkan.Cara hidup moden yang semakin canggih dengan pelbagai gajet telah mengubah cara pemasaran klasik kepada yang lebih interaktif. Ini adalah dunia online merangkumi lebih daripada 1.7 billion orang di rantau Asia Tenggara sahaja.

Global Rank Elken

 Selain daripada itu ianya juga bertujuan menaikkan 'ranking' syarikat elken dikalangan MLM terbaik dunia di mana elken berkedudukan dalam 100 syarikat MLM terbaik dunia pada tahun 2015.

Kekuatan produk yang berprestij telah mengangkat nama syarikat elken selama ini :

Jadi adakah anda ingin menjadi individu yang menjadi duta kepada jenama hebat ini? Mari sertai kami sekarang sebagai satu pasukan terbaik. Sila muatturun QR Code Apps dan snap qr code di bawah. Atau tekan link di bawahnya sekiranya anda menggunakan PC/Laptop.

10000035127

klik URL:  http://eshop.elken.com/index.php/cartenroll/signupinfo/czozMjoicGFyYW09am9pbnVzJnNwb25zb3I9MTAwMDAwMzUxMjciOw==

Kuasa Wasap Marketing