Hadapan

Siapa Kami?

Unicrest Design Studio merupakan salah satu cabang perniagaan Unicrest Enterprise yang menyediakan perkhidmatan reka bentuk grafik dan laman web yang berkualiti, murah dan sesuai bagi mereka yang berpendapatan rendah ke sederhana tinggi.

Tidak seperti syarikat lain, Unicrest Design Studio menawarkan harga yang terbaik, selaras dengan keperluan pelanggan. Laman web kami adalah lebih mesra pengguna dengan menghasilkan yang terbaik termasuk perkhidmatan selepas jualan.

Unicrest Design Studio juga menyediakan perkhimatan mencetak kad nama, kad kahwin, flyer, kepala surat (Letterhead). Selain daripada itu Unicrest Design Studio juga menyediakan perkhidmatan rekabentuk logo, quote, facebook cover, e-book cover, coaching webmaster dan juga office setup (susun atur pejabat/perbekalan peralatan pejabat).

Iklan

Pengumuman

Pihak Unicrest telah menaik taraf prosedur harga perkhidmatan. Anda boleh menggunakan Website dan Logo Calculator bagi sebutharga perkhidmatan website dan logo. Kami akan menggunakan sepenuhnya calculator bagi semua jenis perkhidmatan kami. Terima kasih.
Adalah dimaklumkan bahawa mulai Mac 2016, cas perkhidmatan akan dikenakan ke atas pembaharuan nama domain dan web hosting.
Untuk makluman, sesiapa yang mendapat panggilan daripada orang yang bernama Sabri dan meminta memasukkan wang ke dalam akaun mereka dengan nama Unicrest Enterprise hendaklah tidak melayan panggilan berkenaan. Kerana pihak saya tidak pernah melantik agen setakat hari ini selain yang diiklankan di dalam web kami unicrestdestudio.com.my. Harap maklum.
JAWATAN KOSONG di Unicrest Enterprise
1.Sales and Marketing.
2. Freelance Graphic Designer.
3. Web Expert.
4. English Translator.
5. Project Admin.
Mukabukulike dot com untuk dijual!

Iklan

Bisnesteam Sales Offer

Mobile Friendly Website

Tahukah anda mulai bahawa mulai 21 April 2015, laman web anda perlu mesra "mobile" atau digelar sebagai 'responsive web design' untuk mendapatkan ranking yang tinggi di google. Dan yang bagusnya anda boleh menguji sendiri adakah web anda mobile friendly yang semestinya ianya akan menyebut "Awesome! This page is mobile-friendly." sekiranya web anda sememangnya "mobile friendly".

Anda boleh menguji sendiri melalui link ini Ujian Mobile Friendly". Ikuti video demo mengenai responsive web design di bawah ini:-

Iklan